Hvorfor jeg er sådan et røvhul om at blokere folk.

I løbet af de sidste par år har jeg gjort MANGE ting rigtigt - en hel del forkert - men lærte og derefter gjorde dem rigtigt igen.

Mærkeligt nok, hvad jeg fortsat glemmer at gøre med jævne mellemrum, hvad vi ALLE glemmer med jævne mellemrum - er det, der virkelig har bragt os de største succeser i FORTIDEN.

Og fortsætter til nu.

Ingen, det handler ikke om fitness, eller livet nødvendigvis, eller en bestemt handling „stirrer dig i ansigtet“.

Det handler om de ting, du glemmer, men gør - og har gjort i fortiden, der bragte dig STORE resultater uden selv at prøve.

Den første er noget åndeligt, jeg ofte har nævnt her. Mest, inklusive store kunder fortæller mig ofte „det går over deres hoved“.

Nu er det fint. Hehe.

Den anden, selvfølgelig, er, hvad jeg skriver til dig.

Din virkelig crabby og cantankerous er meget hensynsløs om at udslette folk fra sit liv - eller endda indrømme dem i det (eller ind i hans mørke rum, hehe) - i første omgang.

Den e-mail, jeg sendte ud tidligere, er bevis på dette, men se - som jeg fik dette i morges på Freakbook -

LOL seriøst fyr, hvorfor blokerede du mig, Jeg forstår det ikke? Jeg kalder en våbenhvile og var en mand om det.

...

Nu er denne fyr den samme fyr „Benny“, der dukkede op i e-mails tidligere - først kaldte han mig navne, så sagde han, hvad jeg gjorde „var det ikke være alt og afslutte al fitness“ (jeg sætter det høfligt) - før at han rasede op en storm om pris og ikke være i stand til at sælge produkter (når han i virkeligheden ikke har færdigheder eller teknikker til at sælge noget fjernt høj værdi) - derefter hævdede „han var ikke fedt“ når godt, resultaterne viser ellers, og så videre...

... efter alt det, efter navneopkald og hvad han ikke sagde „han lavede en fejl“, ønskede en våbenhvile og så videre (dette på Twitter, dette efter at jeg ikke svarede på hans oprindelige besked på Twitter).

Endelig svarede jeg „lad os være færdige med det“.

Han nævnte noget om „at tage sig af min smukke datter“ - som jeg virkelig sætter pris på - nu er det noget, jeg kan forholde mig til (ifølge ham „det eneste, vi har til fælles, er at vi inspirerer folk“ - det tror jeg, han fik fra en af mine e-mails om „inspirerende tusinder“ - og kopierede det derefter, hehe).

Alligevel, vi var færdige med det.

Og efter at have talt med ham blokerede jeg ham.

Bemærk, at jeg ikke blokerede ham „mens“ vi havde spyttet, det var da det hele blev sagt og gjort, så jeg tænkte (selvfølgelig vidste jeg, at det ikke var - disse fyre er OBSESSED med Rahul Mookerjee) at jeg tog det sidste skridt.

Forudsigeligt, og jeg diskuterede dette med en kunde „disse fyre er besat“.

De fortsætter med at komme tilbage.

Se på Bozo Schofield, han opretter stadig nye e-mail-adresser dagligt og prøver at e-maile mig efter alle disse år, som Dejon sagde „han er virkelig besat af dig“.

Først ud, fyr har tydeligvis ikke bemærket, hvor meget jeg ikke kan lide og forsøger at holde mig FRA sociale medier. Twitter, Freakbook, hvad end det er, han ignoreres tydeligt det hele vejen igennem.

BLOK!!!!!!

For det andet, selvom jeg bruger udtrykket „LOL“ - overforbruger jeg det ikke, og du bruger det alt for meget. Det gjorde du ikke før, men du ser ud til at have hentet det fra mig, og det er fint, men husk „en styrke, der er overbrugt, kan ofte blive en svaghed“.

BLOK. (for ikke at nævne overforbrug af udtrykket „bro“) (Marc den afrikanske Silverback Gorilla hader også dette).

Tredje, fyr, e-mail er åben. Jeg har sagt dette mange gange før, hvis du vil kommunikere med mig, use email...

For det fjerde, se, vi har klart forskellige synspunkter på fitness og liv generelt.

Du er af mamsy pamsy „det er OK at være fedt“ visning og „fitness for phat phocks“ filosofi.

Og - lad mig dristige dette - DET ER FINT!

Virkelig, det er.

Og fyr er sandsynligvis en god fyr i det virkelige liv, I dont know...

Men det er ikke mig, dvs. filosofien.

Forskellige filosofier i livet, som onkel Bob ville sige.

Og så snart du fjerner folk fra dit liv, der irriterer dig som han har, at klynke og stønne og hævder at være en mand, når deres handlinger viser andet - ja, den bedste ting at gøre (som med Bozo Schofield og en lang række andre) - er BLOCK!...

... I det øjeblik du fjerner noget, du IKKE ønsker i dit liv - minuttet - og det sker ofte med det samme - jeg gentager straks - noget du ønsker dukker op på det sted.

Det skete også i går aftes, da jeg blokerede denne fyr - og en masse andre på en anden Twitter-konto (freebie-søgende på udkig efter „gratis snak og rådgivning“ dybest set). Jeg vil ikke fortælle dig hvad der præcist, men det efterlod mig stave bundet, flabbergasted og bowled over for ord. Og husk, Rahul Mookerjee, der taber ord, sker ikke for ofte, men det gjorde i går aftes, det var bare... disse fyre er gode!

Ligesom fyr, du vil have gratis rådgivning, tilmeld dig listen (ikke rettet mod Benny dette forresten).

Jeg mener, alle vil have det, men dyrebare få ønsker at betale for det.

Jeg vil hellere fokusere på sidstnævnte, og i går aftes blev jeg endnu en gang mindet om, hvorfor dette er den rigtige vej at gå. For ikke at nævne, Jeg tænkte, at denne fyr straks ville kaste en hissy, og det gjorde han.

Ligesom fyr, hvis du virkelig ikke pleje at se, hvad jeg laver - eller skriver - eller siger - så bare glemme alt om mig?

Men det kan han ikke. Jeg glemte ham dybest set, men han kunne ikke. Hehe.

Sandheden er, han VIL hvad jeg har. Han er bare for billig til at pony op, godt, som min ven fra marinesoldaterne siger, „Det er ærgerligt!“

(og igen, som jeg sagde, at mange af disse mennesker ikke er „dårlige“ mennesker. Nej. De er bare ikke dem, jeg vil omgås. Som en klog mand engang sagde, du om du kan lide det eller ej, vil afhente træk fra dem, som du forbinder mest med).

(og derfor min mørke hule, endnu en grund. hehe).

Anyway, her er hvad en stor kunde havde at sige om alt dette...

(Jeg vil ikke navngive ham, da jeg ikke vil have ham til at blive trukket ind i det hele)

Rahul

Hvad jeg ikke kan få mit hoved rundt er, hvad ser disse mennesker, når de ser i spejlet, der er tydeligvis massiv kognitiv dissidens foregår, de ser tydeligvis ikke, hvad resten af verden ser.

Jeg har kendt/kender mange fede mennesker, faktisk min mor og alle undtagen en af mine søstre har kæmpet med deres vægt der hele voksenlivet, og ikke en af disse ville fortælle dig, at de er tilfredse med deres tilstand.

Ikke kun er det et sundhedsproblem, når de bliver ældre, men det faktum, at de kæmper for at få tøj, der ikke kun ser godt ud, men også passer dem lige ud af pinden, er altid foruroligende for dem.

Jeg tror ærligt, at enhver, der siger, at det er okay at overvægtige, fede eller fede (tag dit valg), og de er glade for at leve sådan, har virkelig en slags mental problem.

Jeg har været vidne til første hånd flere gange, end jeg kan tælle smerten og tårerne, som denne situation bringer, og enhver, der siger, at de er „glade“, lyver enten eller bare ikke fungerer kognitivt.

Folk, der undskylder for fede mennesker, og som siger, at fedt shaming er „dårlig“, hindrer disse mennesker i ikke at hjælpe dem, misforstå mig ikke. Jeg siger ikke, at du skal være bevidst sårende eller ondskabsfuld, men du bør opmuntre dem til at tage et godt langt hårdt kig på sig selv i håb om, at de endelig kan se, hvad resten af os ser.

Alligevel, tilbage til Benny The Bulk, han er en af de fyre, der mener, at deres betydelige masse er en rustning, som de kan gemme sig bag, Jeg tror, at udtrykket er „de små drenge i deres gorilladragter“ faktisk har han tydeligvis gjort noget „brystslag“ i det forgæves håb om, at han kan skræmme dig, yeah right how Går det for dig Benny??? Det er rigtigt, du pissede i bukserne og opfordrede til våbenhvile, min gud, hvad en rigtig mand.

Ja, min bror.

Og så dette -

Giv mig styrke!!! Hvor kommer disse mennesker fra???

Fede mennesker er fede i slutningen af historien, du kan prøve at narre dig selv, det betyder ikke noget, og det er hvad der er indeni, der virkelig tæller, ja rigtigt, og der er feer i bunden af min have, også julemanden er ægte, og din regering har fået dine bedste interesser i hjertet, ingen med nogen form for mening tror faktisk noget af det lort.

Hvordan kan nogen tro, at det at være fedt er acceptabelt, hvis du vil blive taget alvorligt med hensyn til sundhed og fitness???

Mennesker i disse dage er bare svage og bruger enhver undskyldning for at retfærdiggøre deres svaghed, selv til det punkt at forsøge at overbevise nogen, der er dumme nok til at lytte til, at deres svaghed faktisk er en styrke i denne „nye tidsalder“, hvor folks følelser er alt, hvad der betyder noget, og du kan ikke skade nogens følelse, at det er en forbrydelse.

Vidste du, at det britiske politi er blevet bedt om at stoppe med at undersøge såkaldte „online fornærmelser“ og fokusere på faktiske kriminelle, der begår reelle forbrydelser.

Det ser ud til, at du kan kalde nogen „sårende navne“ online og derefter få et bank på din dør fra politiet for at „undersøge hadforbrydelsen“, det er, hvor dårlige ting er kommet her, alle er så rørende i disse dage, at den mindst lille ting er et massivt problem for dem.

Jeg er væmmet over den totale mangel på rygrad i nutidens samfund, hvor og hvordan faldt det fra hinanden??? Hvilken jord skete med vores bedsteforældres Dunkirk-ånd, Jeg forstår bare ikke noget af det.

AMEN!

Før alt det, han gav mig et par valgord, hehe. John, fyr, jeg elsker dig, ægte BRODER!! (omend fra en anden mor, hehe)

Rahul!

Hvad fanden handler alt dette om???

Hvorfor spilder du din tid på at reagere på en åbenlys „snefnug“, vi har alle vores eget personlige kors at bære, vingende og klynke over det til alle og enhver online understreger bare, hvor patetisk svag denne fyr er.

Jeg kender ikke baggrunden for alt dette (jeg er heller ikke interesseret i det), men enhver, der hævder at være en rigtig mand, tager ikke pot-shots på deres modstander online, disse slags „virtuelle kampe“ bygger ingen, bare lad denne bullshit gå over dit hoved, der er ingen ære i at besejre „internet tigre“ enhver, der kender dig gør ikke kræve, at du forklarer noget, du behøver ikke retfærdiggøre dig selv over for nogen, som man siger „jo mere du leger med lort, jo værre lugter det“.

Lad pikhovederne have deres dag, ingen, der betyder noget, giver noget lort, hvad disse klovne har at sige, eller hvad de synes, pas på min ven.

Nu er DET en rigtig mand! Hehe. (han satte ikke udråbstegnet - det gjorde jeg - men det var tonen i e-mailen, jeg elskede det, hehe).

At „hvad fanden“, ASS KICKING vibe jeg fik - jeg elskede det! Hehe. (og fyr er 65, går stadig stærkt i en alder, hvor de fleste giver op eller ikke engang starter for årtier siden).

Alligevel, Jeg har forklaret min mening om alt dette nok gange, så jeg troede, jeg ville fortælle jer, hvad en neutral tredjepart også synes om alt dette. Skal holde det retfærdigt, hehe.

For ikke at nævne, hvad ANDRE tænker - jeg deler disse kommentarer her sandsynligvis også snart.

Men det er derfor, jeg er et røvhul om at blokere folk.

Fordi det er livet, det virker.

Fordi jeg hellere vil have de fire skinnende kvartaler og ikke de 100 øre.

Fordi jeg ikke kan tåle folk, der klynker over prisen på trods af at jeg ønsker produktet og ved fuldt ud, at det er værd at hver forbandede krone.

Fordi jeg ikke kan stå To minutters Tik Tok Fitness, eller folk, der hævder, at de er „store og stærke“, men i virkeligheden FAT - Charles den tidligere ven er et perfekt eksempel på denne slags whining (og med ham ville jeg selvfølgelig ikke engang have bragt ham op for et par år siden, hvis han ikke havde rantet om mine indlæg på laver håndstand pushups og „gør det nemt“).

Ligesom fyr, hvis du vil græde, gå og find et skide tæppe, Jeg er her ikke til det formål.

Anyway, for at afslutte alt dette...

Fjern det, som du IKKE ønsker i dit liv - se den positive erstatte det så hurtigt, at du bliver bowlet over.

Dyrebare få mennesker vil lytte til denne smule råd, eller de vil „hemmeligt“ læse det og derefter ikke gøre noget.

Hvilket er fint, dit liv, dit valg.

Men det er min opfattelse af det.

Det gælder for kontakter, kunder (JA, jeg har blokeret kunder i fortiden også, og har STOPPET dem fra at købe fra mig igen. Det er rigtigt, Jeg har ikke tilladt køb fra folk!) - tidligere veninder, nuværende kvinder, der spiller spil (selvom det er sødt til et punkt) - og stort set alt, hvad jeg ikke vil have i mit liv.

SINGLE MINDED FOKUS!

Blodig minded CUSSEDNESS.

Og det er det, min ven.

Bedst,

Rahul Mookerjee

PS - Sidste år lagde jeg to af mine største og bedste skulderbyggerkurser i kompileringsformat her. Tjek det ud NU.

PS #2 - Jeg skrev dette på et andet websted - men jeg siger det igen.

Hvis du som denne fyr føler at påpege den anden person „at jeg gjorde det som en mand“ eller „Jeg er en rigtig mand“ - ledsaget af tankeløse og unødvendige billeder af „preening og posering“, så er du sandsynligvis det polære modsatte i det virkelige liv.

(igen, misforstå mig ikke, hvis du VIL gøre det, gør det på alle måder)

jeg mener, siger bare, den slags ting behøver ikke siges. Det skinner igennem.... Hvis det er der i første omgang!

En idiot kom tilbage til mig på den anden forretning om „Jeg er mandigere end dig!“ (da han var alt andet end).

Jeg tror også, jeg skrev om det.

(han blev også blokeret).

Virkelig, hvis en fyr føler behov for at sige det... Ugh. Denne konstante „validering“ folk synes at have brug for, især i disse dage, „butt hurt“ syndromet.

Alligevel, nok, dette er allerede gået længe nok, selvom jeg tvivler på, at det vil være det sidste, vi hører om fyr.

PPS - Alt dette snak om „rigtig mand“ - afhent ægte mand fitness lige HER - 0 Undskyldninger Fitness System.