Miksi olen niin paskiainen ihmisten estämisestä.

Viime vuosina olen tehnyt monia asioita oikein - melko vähän väärin - mutta oppinut ja sitten teki ne oikein uudelleen.

Kummallista kyllä, mitä unohdan tehdä säännöllisesti, mitä me kaikki unohdamme säännöllisesti - on se, mikä on todella tuonut meille suurimmat menestykset menneisyydessä.

Ja jatkuu nyt.

Ei, kyse ei ole kunnosta, tai elämä välttämättä, tai mikä tahansa tietty toiminta ”tuijottaa sinua kasvoihin”.

Kyse on asioista, jotka unohdat, vielä DO - ja ovat tehneet aiemmin, mikä toi sinulle suuria tuloksia edes yrittämättä.

Ensimmäinen on jotain henkistä, jonka olen usein maininnut täällä. Useimmat, mukaan lukien suuret asiakkaat kertovat minulle usein ”se menee heidän päänsä yli”.

Nyt se on hieno. Hehe.

Toinen, tietysti, on se, mitä kirjoitan sinulle.

Sinun todella rapuinen ja kiusallinen on hyvin armoton ihmisten tappamisesta elämästään - tai jopa tunnustamalla heidät siihen (tai hänen pimeään huoneeseensa, hehe) - ensinnäkin.

Aiemmin lähettämäni sähköposti on todiste tästä, mutta katso - kuten sain tänä aamuna Freakbookissa -

LOL vakavasti jätkä, miksi estit minut, En ymmärrä sitä? Kutsun aselevoa ja olin mies siitä.

...

Nyt tämä jätkä on sama jätkä ”Benny”, joka ilmestyi sähköpostiviesteissä aiemmin - ensin hän kutsui minua nimiksi, sitten hän sanoi, mitä tein ”ei ollut kaikki ja lopeta kaikki kunto” (laitan sen kohteliaasti) - ennen kuin hän raivasi myrskyn hinnasta ja siitä, ettei hän pysty myymään tuotteita (kun todellisuudessa hänellä ei ole taitoja eikä tekniikoita myydä mitään etänä korkea arvo) - sitten väitti ”hän ei ollut lihava” kun hyvin, tulokset osoittavat toisin, ja niin edelleen...

... kaiken sen jälkeen, kun nimipuhelu ja mitä ei hän sitten sanoi ”hän teki virheen”, halusi aselevon ja niin edelleen (tämä Twitterissä, tämän jälkeen kun en vastannut hänen alkuperäiseen viestiinsä Twitterissä).

Vastasin lopulta ”tehdään sen kanssa”.

Hän mainitsi jotain ”huolehtimisesta kauniista tyttärestäni” - jota todella arvostan - nyt se on asia, johon voin liittyä (hänen mukaansa ”ainoa yhteinen asia on inspiroimme ihmisiä” - uskon, että hän sai sen yhdestä sähköpostistani ”inspiroivia tuhansia” - ja kopioi sitten sen, hehe).

Joka tapauksessa, olimme tehneet sen.

Ja sitten puhuttuani hänelle estin hänet.

Huomaa, etten estänyt häntä ”kun” meillä oli sylkeä, se oli silloin, kun kaikki sanottiin ja tehtiin, joten ajattelin (tietysti tiesin, ettei se ollut - nämä kaverit ovat pakkomielle Rahul Mookerjeen kanssa) että otin viimeisen askeleen.

Ennakoitavasti, ja keskustelin tästä asiakkaan kanssa ”nämä kaverit ovat pakkomielle”.

He palaavat takaisin.

Katso Bozo Schofield, hän luo edelleen uusia sähköpostiosoitteita päivittäin ja yrittää lähettää minulle sähköpostia kaikkien näiden vuosien jälkeen, kuten Dejon sanoi ”hän on todella pakkomielle sinusta”.

Ihan aluksi, jätkä ei selvästikään ole huomannut kuinka paljon en pidä ja yritän pysyä poissa sosiaalisesta mediasta. Viserrys, Freakbook, mitä ikinä se onkaan, hän on selvästi jättänyt huomiotta kaiken.

LOHKO!!!!!!

Toiseksi, vaikka käytän termiä ”LOL” - en käytä sitä liikaa, ja käytät sitä liikaa. Et tehnyt ennen, mutta näytät ottaneen sen minulta, ja se on hieno, mutta muista, että ”liikaa käytetty voima voi usein muuttua heikkoudeksi”.

LOHKO. (puhumattakaan termin ”bro” liikakäytöstä) (Marc Afrikkalainen Silverback Gorilla vihaa tätäkin).

Kolmas, jätkä, sähköposti on auki. Olen sanonut tämän monta kertaa aiemmin, jos haluat kommunikoida kanssani, käytä sähköpostia...

Neljänneksi, katso, meillä on selvästi erilaiset näkemykset kuntoilusta ja elämästä yleensä.

Olet mamsy pamsy ”sen OK olla lihava” -näkymä ja ”kunto phat phocks” -filosofiaan.

Ja - anna minun rohkea tämä - SE ON HIENO!

Todella, se on.

Ja jätkä on luultavasti hieno kaveri tosielämässä, I dont know...

Mutta se ei ole minä, ts. filosofia.

Erilaisia elämänfilosofioita, kuten Bob-setä sanoisi.

Ja heti kun poistat elämästäsi ihmisiä, jotka ärsyttävät sinua kuten hänellä on, että vinkua ja valittaa ja väittää olevansa mies, kun heidän tekonsa osoittavat toisin - no, parasta tehdä (kuten Bozo Schofield ja joukko muita) - on BLOCK!...

... Minuutin poistat jotain, jota et halua elämässäsi - minuutti - ja tämä tapahtuu usein HETI - toistan, HETI - jotain mitä haluat, näkyy sen paikassa.

Se tapahtui myös viime yönä, kun estin tämän kaverin - ja joukon muita toisella Twitter-tilillä (ilmaistarjous etsijät, jotka etsivät ”ilmaista puhetta ja neuvoja” periaatteessa). En kerro sinulle mitä tarkalleen, mutta se jätti minut loitsun sidottuna, flabbergasted ja keilattu sanoille. Ja muista, Rahul Mookerjee on tappiollinen sanoista, ei tapahdu liian usein, mutta se tapahtui viime yönä, se oli vain... nuo kaverit ovat mahtavia!

Kuten jätkä, haluat ilmaista neuvontaa, kirjaudu luetteloon (ei muuten suunnattu Bennylle).

Kaikki haluavat sitä, mutta harvat haluavat maksaa siitä.

Keskityn mieluummin jälkimmäiseen, ja viime yönä minua muistutettiin jälleen kerran, miksi tämä on OIKEA tapa edetä. Mainitsematta, Ajattelin, että tämä kaveri heittäisi heti hissyn, ja hän teki.

Kuten jätkä, jos et todellakaan välitä nähdä, mitä teen - tai kirjoitan - tai sanomalla - sitten vain unohtaa minut?

Mutta hän ei voi. Unohdin hänet pohjimmiltaan, mutta hän ei pystynyt. Hehe.

Totuus on, hän haluaa mitä minulla on. Hän on liian halpa ponitakseen, hyvin, kuten kaverini merijalkaväestä sanoo, ”Se on harmi!”

(ja uudelleen, kuten sanoin, monet näistä ihmisistä eivät ole ”pahoja” ihmisiä. Ei. He eivät vain ole niitä, joihin haluan liittyä. Kuten viisas mies kerran sanoi, pidät siitä tai et, poimii piirteitä niiltä, jotka yhdistät eniten).

(ja siksi pimeä luolani, vielä yksi syy. hehe).

Joka tapauksessa, tässä on mitä hienolla asiakkaalla oli sanottavaa kaikesta tästä...

(En aio nimetä häntä, koska en halua, että hänet vedetään kaikkeen)

Rahul

En saa päätäni kiertämään sitä, mitä nämä ihmiset näkevät peiliin katsoessaan, selvästi tapahtuu massiivista kognitiivista erimielisyyksiä, he eivät selvästikään näe, mitä muu maailma näkee.

Olen tuntenut/tunnen monia lihavia ihmisiä, todellakin äitini ja kaikki paitsi yksi sisaristani ovat kamppailleet painonsa kanssa koko aikuiselämässä, eikä yksikään näistä kertoisi, että he ovat tyytyväisiä tilaansa.

Se ei ole vain terveysongelma ikääntyessään, vaan pelkästään se, että he kamppailevat saadakseen vaatteita, jotka eivät vain näytä hyvältä, vaan sopivat myös suoraan tapista, on aina järkyttävää heille.

Uskon rehellisesti, että jokaisella, joka sanoo, että ylipainoinen, lihava tai liikalihava (ota valinta) ja he elävät mielellään niin, että heillä on todella jonkinlainen henkinen ongelma.

Olen nähnyt omakohtaisesti useammin kuin voin laskea kivun ja kyyneleet, joita tämä tilanne aiheuttaa, ja kuka tahansa, joka sanoo olevansa ”onnellinen”, joko valehtelee tai ei vain toimi kognitiivisesti.

Ihmiset, jotka tekevät tekosyitä lihaville ihmisille ja sanovat, että rasvan häpeä on ”huono”, estävät näitä ihmisiä auttamasta heitä, älä ymmärrä minua väärin. En sano, että sinun pitäisi olla tarkoituksellisesti loukkaava tai ilkeä, mutta sinun tulisi rohkaista heitä katsomaan itseään pitkään pitkään toivoen, että he vihdoin näkevät mitä muut meistä näkevät.

Joka tapauksessa, takaisin Benny The Bulk -sivustoon, hän on yksi niistä kavereista, jotka uskovat heidän huomattavan joukkonsa olevan panssaripuku, jonka he voivat piiloutua taakse, Uskon, että termi on ”pienet pojat gorillapukuissaan”, todellakin hän on ilmeisesti tehnyt joitain ”rintakehän lyömistä” turhaan toivossa, että hän voi pelotella sinua, joo oikein kuinka Meneekö se sinulle Benny??? Aivan oikein suututit housuihisi ja vaadit aseleepoa, luoja mikä oikea mies.

Todellakin, veljeni.

Ja sitten tämä -

Anna minulle voimaa!!! Mistä nämä ihmiset tulevat???

Lihavat ihmiset ovat tarinan loppu, voit yrittää kiduttaa itseäsi, sillä ei ole väliä, ja se, mikä sisällä on, todella laskee, joo oikein ja puutarhani alaosassa on keijuja, myös Joulupukki on todellinen ja hallituksellasi on etusi sydämessäsi, kukaan, jolla on minkäänlaista järkeä, ei usko mitä tahansa sellaista paskaa.

Kuinka kukaan voi uskoa, että lihavuus on hyväksyttävää, jos haluat, että sinut otetaan vakavasti terveyden ja kunnon suhteen???

Ihmiset ovat nykyään vain heikkoja ja käyttävät mitä tahansa tekosyytä perustellakseen heikkoutensa, jopa siihen pisteeseen asti, että yritetään vakuuttaa ketään tarpeeksi tyhmää kuuntelemaan, että heidän heikkoutensa on itse asiassa vahvuus tässä ”uudessa aikakaudessa”, jossa ihmisten tunteet ovat kaikki tärkeitä ja et voi vahingoittaa kenenkään tunnetta, että se on rikos.

Tiesitkö, että Britannian poliisia on käsketty lopettamaan ns. ”nettisolvausten” tutkiminen ja keskittymään todellisiin rikollisiin, jotka tekevät todellisia rikoksia.

Tuntuu että netissä voi nimitellä jotakuta ”loukkaaviksi nimiksi” ja sitten koputtaa kotiovellesi poliisilta että ”tutkitaan viharikosta” että kuinka pahat asiat ovat menneet tänne yli, kaikki ovat nykyään niin koskettavia että vähiten pieni asia on heille massiivinen ongelma.

Olen inhottava selkärangan täydellisestä puutteesta nyky-yhteiskunnassa, missä ja miten se hajosi??? Mikä maa tapahtui isovanhempiemme Dunkerquk-hengelle, En vain ymmärrä mitään siitä.

AAMEN!

Ennen kaikkea, hän antoi minulle muutaman valintasanan, hehe. John, jätkä, Rakastan sinua, todellinen veli!! (vaikkakin eri äidiltä, hehe)

Rahul!

Mistä helvetistä tässä on kyse???

Miksi tuhlaat aikaa vastaamalla ilmeiseen ”lumihiutaleeseen”, meillä kaikilla on oma henkilökohtainen ristimme, siipiminen ja valittaminen siitä kaikille ja sekalaiset verkossa vain korostavat kuinka säälittävän heikko tämä kaveri on.

En tiedä kaiken tämän taustaa (enkä välitä siitä), mutta kuka tahansa, joka väittää olevansa todellinen mies, ei ota pot-laukausta vastustajalleen verkossa, tällaiset ”virtuaalitaisteluissa” ei edistä ketään, anna tämän paskan mennä pään yli, ei ole kunniaa voittaa ”Internet-tiikerit” kuka tahansa, joka tuntee sinut, ei ole kunniaa. ei vaadi sinua selittämään mitään, sinun ei tarvitse perustella itseäsi kenellekään, kuten sanonta kuuluu ”mitä enemmän pelaat paskalla, sitä pahempaa se haisee”.

Jätä munapäille päivä, kukaan, jolla on merkitystä, ei välitä paskaakaan, mitä näillä pelleillä on sanottavaa tai mitä he ajattelevat, pidä huolta ystävästäni.

Nyt se on todellinen mies! Hehe. (hän ei laittanut huutomerkkiä - tein - mutta se oli sähköpostin sävy, rakastin sitä, hehe).

Että ”mitä helvettiä”, ASS KICKING fiilis sain - rakastin sitä! Hehe. (ja jätkä on 65, jatkuu edelleen vahvana iässä, jolloin useimmat luopuvat tai eivät edes aloita vuosikymmeniä sitten).

Joka tapauksessa, Olen selittänyt mielipiteeni tästä kaikesta tarpeeksi kertaa, joten ajattelin kertoa teille, mitä puolueeton kolmas osapuoli ajattelee myös tästä kaikesta. Täytyy pitää se oikeudenmukaisena, hah hah.

Puhumattakaan, mitä MUUT ajattelevat - jaan nuo kommentit täällä todennäköisesti myös pian.

Mutta... siksi olen paskiainen ihmisten estämisestä.

Koska se on elämää, se toimii.

Koska otan mieluummin ne neljä kiiltävää korttelia enkä sataa penniä.

Koska en voi sietää ihmisiä, jotka vinkuvat hinnasta huolimatta siitä, että haluan tuotetta ja tietäen täysin, että se on jokaisen penniäkään arvoinen.

Koska en voi seistä Kaksi minuuttia Tik Tok Fitness, tai ihmisiä, jotka väittävät olevansa ”suuria ja vahvoja”, mutta todellisuudessa FAT - Charles entinen ystävä on täydellinen esimerkki tällaisesta valittamisesta (ja hänen kanssaan tietenkään en olisi edes tuonut häntä pari vuotta sitten, jos hän ei olisi pilkannut viesteistäni tekee handstand punnerruksia ja ”helpottaa”).

Kuten jätkä, jos haluat itkeä, mene etsimään vittu huivi, En ole täällä sitä tarkoitusta varten.

Joka tapauksessa, kaiken tämän lopettamiseksi...

Poista se, mitä et halua elämässäsi - katso positiivista korvaa se niin nopeasti, että sinut keilaillaan.

Precious harvat ihmiset kuuntelevat tätä vähän neuvoja, tai he ”salaa” lukevat sen eivätkä tee mitään.

Mikä on hieno, elämäsi, sinun valintasi..

Mutta se on minun ottaa se.

Se koskee yhteystietoja, asiakkaita (KYLLÄ, olen estänyt asiakkaita myös aiemmin ja pysäyttänyt heitä ostamasta minulta uudelleen. Oikein, olen DISALLED ostoksia ihmisiltä!) - aiemmat tyttöystävät, nykyiset naiset, jotka pelaavat pelejä (vaikka se on söpö pisteeseen) - ja melkein kaikki mitä en halua elämässäni.

YKSIMIELINEN KESKITTYMINEN!

Verinen ajatteleva CUSSEDNESS.

Ja siinä se, ystäväni.

Paras,

Rahul Mookerjee

PS - Viime vuonna laitoin kaksi suurinta ja parasta olkapään rakentajakurssia kokoelmamuotoon täällä. Tarkista se NYT.

PS #2 - Kirjoitin tämän toiselle sivustolle - mutta sanon sen uudelleen.

Jos sinä, kuten tämä jätkä, tuntuu osoittavan toiselle henkilölle ”että tein tämän kuin mies” tai ”Olen todellinen mies” - mukana mielettömiä ja tarpeettomia kuvia ”preening ja poseeraa”, niin olet todennäköisesti polaarinen vastakohta tosielämässä.

(uudelleen, älä ymmärrä minua väärin, jos haluat tehdä sen, tee se kaikin keinoin)

tarkoitan, vain sanoa, sellaista ei tarvitse sanoa. Se paistaa läpi..., jos se on siellä ensiksi!

Joku idiootti palasi minuun toisella asialla siitä, että ”Olen miehekkäämpi kuin sinä!” (kun hän oli kaikkea muuta kuin).

Luulen, että kirjoitin myös siitä.

(hän myös estettiin).

Oikeasti, jos joku kaveri tuntee tarpeen sanoa noin... Uh. Tätä jatkuvaa ”validointia” ihmiset näyttävät tarvitsevan, varsinkin näinä päivinä, ”butt hurt” -oireyhtymä.

Joka tapauksessa, tarpeeksi, tätä on jatkunut jo tarpeeksi kauan, vaikka epäilen, että se on viimeinen, jonka kuulemme kaverista.

PPS - Kaikki tämä puhe ”todellinen mies” - poimia todellinen mies kunto täällä - 0 tekosyitä Fitness System.