KRAJ PRODAJE BRANIKA 2022. GODINE! 🍻🎉

Dakle, opet radimo nešto što nismo učinili već neko vrijeme, i ne radimo prečesto - da imamo rasprodaju branika - prodaju na kraju godine - i dvije sjajne u tome!

Ući ću u ono što je ovo “inspirisalo” kasnije - za one koji su više u prodaji (i hej, ne krivim ya, hehe) - nego “priča” pa, evo je -

Prvo, za vas POVRAĆAJTE KUPCE - i imajte na umu, ako ste kupili od nas na Amazonu ili drugim web lokacijama itd. - onda za mene ste kupac koji se vraća, ali morate mi poslati e-poštu ovdje kako bih vas mogao postaviti i na ovu stranicu - - onda dobivate automatski 25% masti - ili stan, hehe - popust s vaše košarice pod uvjetom da imate najmanje tri proizvoda u košarici i za promjenu, NO minimalna narudžba “vrijednost” potrebno - sve što je potrebno su tri proizvoda koji će biti tamo u vašoj košarici, i to je to (i za vas da budete prijavljeni kada izvršite kupovinu).

Drugo, za sve - kupci koji se vraćaju, naravno - stan 20% popusta pod pretpostavkom da vrijednost vaše košarice iznosi najmanje 100 USD - nema ograničenja proizvoda!

Dakle, to su dvije velike prodaje, kao što možete reći, cijenimo naše kupce i kupce koji se vraćaju općenito - vrlo visoko!

Mnogo vas je čekalo da nabavite proizvode, SADA je vrijeme moj prijatelj.

Štrajk dok je željezo VRUĆE - ova prodaja treba završiti 1. januara 2023. - ali sumnjam da ću dopustiti da traje čak i toliko dugo, pa požurite - završava se ponoćnim udarom DANAS tj. 31. prosinca 2022.

A govoreći o vrućem?

Pa, ova vruća dama - s tim blistavim osmijehom - koji sam vidio prije nekoliko dana slučajno - i čija je slika jutros pala na pamet vjerojatno inspirirala ovu prodaju!

Doer, istina doer - i način na koji mi se nasmiješila iz daljine, način na koji sam provjeravao ostale djevojke dok sam stajala tamo, ali sjećam se da sam pomislio “u njoj je nešto drugačije!” - i onda skrenuo pogled... a onda osmijeh koji mi je dala, i “dugo vremena bez ćaskanja” - i rezultiralo smijehom “da, zauzet u uredu” - i sve to, općenito - vjerovatno je ono što je potaknulo prodaju.

Hvala, Hemlata!

I to je to.

Nabavite kupovinu na SADA, ljudi.

I to to!

Najbolje,

Rahul Mookerjee - Fan zona, informacije