„Du laver 500 pushups om dagen og alligevel...“

Mand, dette forbandede træk - uendeligt træk tilsyneladende.

Jeg har flyttet mellem lande, jeg har flyttet mellem tidszoner, jeg har flyttet mellem byer, jeg har gjort det zillioner af gange i fortiden, drevet U trækker op og ned i det forbandede land „læring på farten“ - i Kina gjorde jeg det tilsyneladende uden... (ah, men det er en anden historie for en anden gang, jeg har delt andre steder) - men dette skridt?

Minder mig om, hvorfor jeg foretrækker min nomadiske livsstil og ALDRIG bor i Indien - eller med „familie“ - uanset hvad det måtte (for mig, bortset fra datter, det har altid været ikke-eksisterende for det meste).

Jeg har aldrig forstået denne tilbøjelighed en masse kvinder er nødt til at købe ubrugelig junk - derefter gemme det for æsel år at samle støv, og derefter flytte det frem og tilbage år senere. Dopamin drop jeg får det, men til en person, der instinktivt har pakket med økonomi i rummet hele sit liv - jeg bare, ah, dont GET it...

Kone klager fortsat „sådan er familielivet“.

Det er, hvis du GØR det på den måde, bor i roach angrebne lejligheder siden fødslen, tiltrækker den samme forbandede ting til dig selv i en alder 70 plus... helt ned til kragerne.

Misforstå mig ikke, for mig er dette alle tegn fra universet, but if you look at it practically...

Anyway - ingen mening at tale med de uindviede, der ikke ønsker det, så jeg dont, men punkt er dette - selv de movers under flytningen, disse dudes flytte tunge ting alle dang dag lang - spurgte mig, om jeg var i styrketræning, gjorde jeg ramte den tunge taske og så videre.

Jeg tilbød at hjælpe dem med at løfte ting, og gjorde.

Jeg flytter stadig kasser med alt det skrammel, mor har liggende rundt. Ugh

Og jeg husker dagene - at komme snart igen - da det var mig og en kuffert, kun flytte jeg gjorde var alle tømmer på sengestanden, hehe.

Alligevel - mens jeg flyttede den tunge taske, som konen ville have mig til at gøre endnu en gang, spurgte jeg hende, hvorfor hun ikke bare bad bevægerne om at gøre det.

Selvfølgelig fik det ikke et logisk svar „du gør 500 pushups om dagen, og alligevel!“

Godt, datteren tog den op og skubbede den bogstaveligt talt, hvor den skulle være. „Ingen hjælp“ fortsatte hun med at råbe...

Og hvad angår mig, har jeg hverken gjort 500 pushups eller jeg har gjort 500 squats i løbet af den sidste uge, og jeg er lidt RARING at komme tilbage til det - big time!

Men det er interessant, virkningerne af den slags træning forsvinder ikke så let, alle med en halv hjerne kan „se det“ - selv mænd fire gange min størrelse (bogstaveligt talt).

(Vær venlig, få dit sind ud af tagrenden i den henseende, hehe).

Alligevel..

Jeg anbefaler stærkt, at du gør 500 pushup og squat træning mindst en gang om ugen, hvis ikke mere.

De vil opbygge styrke, konditionering og sundhed på en måde i dig intet andet vil eller kan.

Og du har allerede læst alle de rave anmeldelser af, hvordan disse kurser bogstaveligt talt har ændret liv, og fortsæt med at.

Få de to kurser og basislinjen for dem her -

Pushup

Squat

Det 0 Undskyldninger Fitness System

(i omvendt rækkefølge ville være bedst! Hehe).

Åh, på endnu en note, sammen med Audible, sætte 100 plus bøger fra alle virksomheder på der - vi har også udgivet en dejlig lille app, som snart vil være tilgængelig på Amazon appstore. (Det 0 Undskyldninger Fitness app)

Jeg holder dig også opdateret om det.

For nu, Jeg er på vej til at forny nogle certifikater.

Få ovenstående kurser nu.

Læs dem. Gør dem. Efterlad en anmeldelse!

Og jeg vil dele dine fortællinger med verden!

Bedste

Rahul Mookerjee