Joten nyt olen pelkuri kirjoittaessani teille... Hehe.

Kun kaikki edestakaisin ja hoo haa menossa noin kunto, sylkeä minulla oli jätkä, joka oli edistää minulle, sitten väitti minun tuotteet olivat ”liian kalliita” tai mitä ei - ja sitten hänen oma (wimpy) määritelmä kunto - ja mitä pidetään phat tai mitä ei, ja jotkut inane nimittelyä hän aloitti ”Twiggy” (hehe, mutta en välitä siitä, Benny - jatka sitä! - mitään vikaa vähän hyvää ole vanhanaikainen ”saada naamasi” niin kauan kuin pidämme sitä ”kentällä”, jos saat minun drift ole poika)...

... tämä jätkä todella on se oikein monesta näkökulmasta, minkä vuoksi olen heti antanut hänelle mahdollisuuden edistää minun tavaraa vaikka hän ei ollut osoittanut, että hän voisi myydä mitään, tai antanut minulle minkäänlaista myyntiluvut tai mitään mitä hän on myynyt ennen, ja niin edelleen.

Mutta jotain kaverista - en tiedä, minulla oli tapana olla aivan kuten hän ehkä 10 vuotta sitten, joten jotain kaverista aivan painonsa ja tavaraa myöten, ehkä enkeli istui olkapäälläni ja sanoi ”hei Rahul - anna hänelle mahdollisuus. Sinulla ei ole koskaan ollut sellaista, kun aloitit!” (ja en tehnyt! Kun aloitin, minäkin yritin affiliate-reittiä, minäkin yritin joukko asioita, mutta se ei koskaan mennyt mihinkään - mikä on todella hyvä, koska päädyin tekemään mitä olen nyt)...

Joka tapauksessa - tämä sähköposti ei tule olemaan kaikesta, mitä olen keskustellut aiemmin.

Se tulee olemaan noin... no, katsotaanpa mitä jätkä kirjoitti.

Kun kaikki paskaa tapahtuu maailmassa, ja ikäiseni kaverit kuolevat tyhjästä kuten monet urheilijat ja kehonrakentajat, meidän on silti jatkettava eteenpäin työntämistä ja tehtävä parhaamme varoa toisiamme. Tiedän, että minulla on ollut kohtuullinen osuus paskaa ihmisten kanssa viime aikoina, etenkin yksi kaveri, jota kutsumme vain Rahuliksi. Kohtasin hänet valheessa, jonka hän sanoi minusta, ja ollakseni rehellinen, se oli tyhmä liike puolestani, myönnän, että vaikka hän päätyi kirjoittamaan useita viestejä, jotka olivat niin yksipuolisia hänen hyväkseen (mikä on mielestäni pelkurin tapa sen sijaan, että tulisimme suoraan luokseni), että me molemmat tuhlasimme arvokasta aikaa riitaa. Yleensä ottaen, on niin freakishly tyhmää ja lapsellista mennä jonkun perään, jota et koskaan näe elämässäsi, meidän molempien on vain siirryttävä eteenpäin ja teen asiani, hän tekee hänen erimielisyyksistämme huolimatta. Hänellä on hyvä liiketoiminta, jota hän voi tehdä parannuksia vähitellen

Kääntyminen 38 on oikeastaan vain luku, mutta muissa tapauksissa, se saa minut ymmärtämään, että olen edelleen täällä ja elämässäni on edelleen ihmisiä, jotka saivat selkäni. Syntymäpäivätoiveeni teiltä kaikilta, on ottaa hetki päivästäsi ja sanoa vain rakastan sinua jollekulle. Sinun ei tarvitse antaa ihmisille vaikeaa aikaa tai yrittää saada muut tuntemaan kurjaa, varsinkin jos he käyvät läpi asioita, joista sinulla ei ole aavistustakaan. Kolme sanaa, jotka voivat olla niin voimakkaita, että se kirkastaa ihmisen päivää. Ole vain varovainen kenelle sanot sen, mutta muuten, osoita rakkautta, myötätuntoa ja paistatella kunniassa, että sinulla on mahdollisuuksia olla parempi vähitellen jopa pienimpään murto-osaan. Aloitan, rakastan teitä kaikkia. Jopa vihaajat, koska pakkomielteistäsi ja kauheista kuvauksistasi huolimatta, olet myös henkilö ja toivon, että sinulla on hämmästyttävän mahtava päivä.

Ihan aluksi, hyvää syntymäpäivää, Ben!

Vaikka viestisi viimeinen osa kuulostaa tavallaan... En tiedä, hieman itkeä luonnossa, olet oikeassa - myötätuntoinen ja kiitollinen on aina oikea tapa tehdä.

Totta, meillä ei ole aavistustakaan, mitä toinen henkilö käy läpi.

Totta, sinun täytyy kävellä mailin toisen miehen kengissä ymmärtääksesi todella.

Mutta samalla tavalla, En usko, että olet kävellyt kengissäni Ben sinulla?

En myöskään haluaisi sinun - enkä myöskään halua piss ja voihkia ja vinkua ”kaikki vaikeudet minun piti voittaa kasvaa” ja niin edelleen (kuten sinulla on noin lääketieteellisiä ongelmia ja niin edelleen).

Ennen ikää 2, vanhempani olivat lähellä menettää minut aivokalvontulehduksen takia. Olen joutunut taistelemaan siitä lähtien puhumisesta motorisiin taitoihin ja aivotoimintaan, terapiaan ja koko sotkuun.

Ymmärrän - se on perseestä.

Elämä on syvältä, veli. Joillekin ihmisille enemmän kuin toisille, Otan mieluummin kovan perse-lähestymistavan siihen, kuten minulla on aina, jos päätät käyttää toista lähestymistapaa, se on sinusta kiinni, enkä todellakaan kutsuisi sinua siihen (koska siihen ei olisi mitään syytä).

(ei kuten en ole ollut oikeudenmukainen lääketieteelliset kysymykset jne olet käsitellyt teidän kunto matka joko en ole?)

Ja todella, tuo viimeinen kappale tulee vain ”takapuolen vahingoittamiseksi” ystäväni.

Joka tapauksessa, tarpeeksi siihen - antaa keskittyä siihen, mitä todella halusin sanoa.

Joo, 800 plus sanat sisään ja Rahul ei vieläkään ole saanut sitä, mitä hän ”todella haluaa sanoa”. Kaunopuheisuus todellakin. Hehe.

Kohtasin hänet valheessa, jonka hän sanoi minusta, ja ollakseni rehellinen, se oli tyhmä liike puolestani, myönnän, että vaikka hän päätyi kirjoittamaan useita viestejä, jotka olivat niin yksipuolisia hänen hyväkseen (mikä on mielestäni pelkurin tapa sen sijaan, että tulisimme suoraan luokseni), että me molemmat tuhlasimme arvokasta aikaa riitaa. Yleensä ottaen, on niin freakishly tyhmää ja lapsellista mennä jonkun perään, jota et koskaan näe elämässäsi, meidän molempien on vain siirryttävä eteenpäin ja teen asiani, hän tekee hänen erimielisyyksistämme huolimatta. Hänellä on hyvä liiketoiminta, jota hän voi tehdä parannuksia vähitellen

Ensinnäkin, kaikki edestakaisin riitaa - kyllä, sitä ei vaadittu Ben. Ja se ei olisi alkanut, jos et olisi lähettänyt minulle, että pitkä whiny sähköposti, joka kaikki tuli alas jotain vihaan eniten - ja jotain tiesit kun sait veneessä eli valittaminen noin HINTA.

Uh.

Nyt ehkä odotit kädestä pitävän eräänlaista ”rakastan sinua” -vastausta siihen, mutta tein parhaani antaakseni sinulle karkean, kiusallisen version siitä - eikö?

Grizzly on harmaakarva, ja äiti kana on äiti kana.

Minua vihataan paljon siitä, etten koskaan ole jälkimmäinen. Hehe. Olkoon niin.

(puhumattakaan tästä sanasta ”kohdata”, jota hän käyttää - natsifeministit Yleensä RAKASTAVAT tätä sanaa, samoin liberaalit, Bozos ja kaikki heidän mielensä.

Äitini rakastaa myös ”kohdata” minua - paitsi joka kerta, kun tosiasiat huomautetaan, hän vetäytyy takaisin kuoreensa ”Olen nainen, joten voin sanoa mitä pidän”.

Hieno.

Mutta et pääse eroon siitä Benistä. Hehe

Jälleen todelliset miehet kohtaavat tosiasiat - kylmä, kova, BRUTAL tosiasiat, ei itkeä ”itkupilli” emotionaalinen tirades).

Mutta siksi kaikki alkoi.

Kuten sanoit, veljeni, jos olisit jättänyt sen yksin jälkeen inital ”sylkeä” - eikä Twittered minua tai mitä ei (Tarkoitan antaa olla rehellinen, En ole mennyt jälkeen julkisesti tältä osin olen?) - silloin tämä olisi jo ohi.

Mutta ei, sinun piti sanoa mitä teit, mikä on hienoa - kuten sanoit, virhe puolestasi, mutta en välitä. Hehe. Jos haluat mennä, kaikin keinoin tee niin!

Pointti on kuitenkin tämä - hän kutsuu minua pelkuriksi, koska en ole vastannut minulle suoraan.

Ensinnäkin, tämä lausunto itsessään osoittaa täydellisen ymmärryksen puutteen yhdestä asiasta, jonka hän todella tarvitsee oppia minulta - tai joistakin sen ”guruista” - MARKKINOINTI - ja brändin rakentamisesta.

En aio edes päästä siihen miksi ja miksi täällä, mutta pieni tarina...

Kun Butt Buttling Scuttling Bozo ”Minä puhalsin jääkiekkokentän ja silti rantin Twitterissä haluavansa MOREEEEEEEEEE!” Schofield (ilman muuta provokaatiota kuin typerä henkilökohtainen väärinkäsitys, jota edes kuusivuotiailla tytöillä ei olisi) alkoi uistella minua rasistisilla meemeillä kaikkialla WeChatissa ja kaikkialla, missä hän pystyi, vetämällä kaikki myös siihen, kukaan ei sanonut sanaakaan hänelle.

Sinun todella (hän esti minut, joten en voinut vastata hänelle) pysyi myös hiljaa.

Vuosien ajan en tehnyt mitään, hänet laitettiin vankilaan sillä välin Filippiineillä tai mitä ei, ja ihmiset ovat hänen jälkeensä rahoistaan tähän päivään asti.

(joka on hyvin dokumentoitu tällä sivustolla).

Sitten hän ilmestyi jälleen vuonna 2020 hulluilla rantsillaan, kutsuin häntä skorpioniksi ja olin valmis sen kanssa, mutta sitten... no, tiedät mitä tapahtui sen jälkeen.

Ja siinä vaiheessa, Aloin todella antaa sitä hänelle.

Olen yhä.

Enkä ole edes aloittanut pitkällä tähtäimellä. Hehe.

”Emme ole vielä edes aloittaneet mitään tosissaan”, kuten mies sanoi. (En aio sanoa kuka, hehe).

On mielenkiintoista, kuinka Bozo esti minut aluksi, sitten kun kenkä oli toisella jalalla, hän kääntyi ympäri ja teki kaiken voitavansa saadakseen takaisin yhteyden minuun, sähköposteihin, Twitteriin, sosiaaliseen mediaan, jopa ystävien kautta jne. - kaikki keinot, jotka estin rutiininomaisesti yksi toisensa jälkeen.

Ben, ystäväni, todellinen pelkuri estäisi sinut täysin - eikä lue tai kuuntele mitä olet tekemässä.

Pelkkä toisen välineen valitseminen vastaamiseksi ei tee siitä pelkuria, se tekee sinusta älykkään. (ja yksinkertaisesti siksi, että minulla on yleisö, jonka rakensin itseni vuosia, et - no, se ei tee minusta pelkuria, hehe. Se yksinkertaisesti tekee minut SMART).

Se johtaa vähemmän tuhlausta siitä arvokkaasta hyödykkeestä, joka meillä kaikilla on TIME - ja ENERGIA (toinen valtava syy, miksi en pääse puhelimeen suurimmaksi osaksi).

Se johtaa myös kahden kärpäsen tappamiseen yhdellä iskulla, mutta en aio päästä siihen osaan täällä.

Se on myös jotain, jonka olen oppinut THAT asiakkaalta... takaisin päivällä, iässä 28, tuo viisas ole canny mies, josta puhun niin paljon 10 Onnistuneen myynnin käskyt.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, ystäväni - katso, jos halusin vastata sinulle suoraan Twitterissä, voisin tehdä niin.

Et todennäköisesti haluaisi lopputulosta (liike-elämän viisas) näistä viesteistä.

Joten siksi, ystäväni - en - jos minulla olisi henkilökohtainen sota käymään sinua vastaan, minulla todennäköisesti olisi, mutta en.

En vain ole samaa mieltä kanssasi ideoistasi todellisesta kunnosta, ja useimmat, jotka tietävät, mistä todellinen kunto on kyse, eivät myöskään.

(mitä olet lähinnä sanomalla on ”phat boy fitness” tai ”tuntuu hyvältä kunto” - ja totuus kerrottakoon, jos se on mitä haluat, thats fine - itse asiassa suurin osa laiska aasit maailmanlaajuisesti haluavat vain, että, ei ”ass potkiminen butt hinkuus todellinen mies kunto”)

Mutta siinä kaikki, kuten sanoit, we move on...

Ja totta - tämä täällä liiketoiminta paranee joko vähitellen - tai harppauksin - se tekee niin päivittäin. Joskus se ei ehkä näytä siltä, mutta konepellin alla tapahtuu aina asioita... Kiitos noista sanoista - tiedämme molemmat, että liiketoiminta oli syy siihen, miksi otit minuun yhteyttä. Hehe.

Anyway - pointtini on juuri tämä - en henkilökohtaisesti kutsuisi jotakuta pelkuriksi siitä, että ”ei vastaa suoraan”. Usein tapahtuu paljon enemmän kuin ymmärrät Benin. Hehe.

Ja tuo, ystäväni, onko tuo...

(ja puhumattakaan, ei ollut LIE mitä kirjoitin. Jos on yksi asia, edes kaikkein kiihkeimmät arvostelijani eivät syytä minua, se valehtelee.

En ole mitään, ellei julmasti rehellinen - ja kaikki, mitä sanon täällä - ja mitä olen sanonut aiemmin - on tosiasia. Ei emotionaalisia tiradeja, kuten jatkat lähettämistä, mutta kylmä, kovat tosiasiat.

Sinun ei todellakaan valehtele - minulla ei ole mitään syytä tehdä niin, ja en halua tehdä sitä joka tapauksessa)

(ehkä nuo isäni jakamat raa'at hakkaamiset ja natsifeministiäidiltäni jatkuvalla ”kärjessä olevalla negatiivisuudella” oli JOKIN muu vaikutus kuin saada minut vihaamaan heitä lapsena. Hehe. Ei. Ei oikeastaan. Olen aina ollut sellainen raa"asti rehellinen henkilö siihen pisteeseen, että kun olin aikuinen, ihmiset ”vääntelivät kätensä” yrittäen saada minut olemaan ”ainakin jonkin verran diplomaattinen” - mutta sitä ei tapahtuisi. Saat joko tämän tai sen kanssani, ei ”keskellä mamsy pamsy BS”).

Hyvää syntymäpäivää taas Ben - ja näen loput y'all pian!

Paras,

Rahul Mookerjee

PS- Paska, en ole koskaan tuunannut tuotetta tässä sähköpostissa - anna minun tehdä se nyt - ei hölynpölyä, käytännöllinen kuin heck kirja, jossa kaikki alkoi - Nopea ja raivoissaan kunto- Keräilijän painos

(Ben, jos katsot että sivu, näet, että vaikka takaisin lihas ”määritelmä” ja niin edelleen, ”phat” on ”phat” - Käytin olla aivan kuten sinä takaisin päivällä. Kymmenen vuoden päästä, ehkä sanot samaa kuin minä nyt. Hehe. Se on iloinen kierros, me kaikki pääsemme siihen jossain vaiheessa, jos pysymme kurssilla).

... ja missä kaikki ”päättyi” - tai ”alkoi uudelleen” - 0 Excuses Fitness System.

Onko!

PS #2 - Kaikille niille, jotka valittavat siitä, että en vastaa Twitterissä tai mitä ei - tässä on vielä yksi syy, miksi en - Vihaan sosiaalista mediaa yleensä. Olen sanonut tämän aiemmin, sanon sen uudelleen - Twitter on oikeastaan ainoa muu kuin satunnainen Instagramming että käytän. Olen poissa Freakbookista vuodesta 2020 lähtien siitä lähtien, kun Biden varasti vaalit (vaikka todellinen syy oli kommentti, jonka kiinalainen henkilö teki ROW- ja Freak-kirjasta, joka sensuroi vastaukseni, mutta ei hänen, huolimatta siitä, että vetosin siihen ole Suck a Berg, se ei mennyt minnekään - ah, mutta hänen vaimonsa on kiinalainen!!) - ja minut kiellettiin LinkedInissä samasta syystä, ja minulla ei ole aikomuksia palata, vaikka he pyysivät minua.

Ja toinen syy - 180 merkkirajoitus Twitterissä.

Olisin mieluummin hyvä ole verbose itseni täällä...

Ok, tarpeeksi tätä jo. Hehe. (ja Ben, jos todella haluat kirjoja niin pahoja, tee sitten mitä muut jumalattomat ovat tehneet, kysy alennusta, ja saat yhden - tarkoitan todella jätkä - kysy mitä tahansa tämän luettelon jumalattomat, useimmat ovat pyytäneet alennusta aiemmin.

Kuten eräs Alan kerran kertoi minulle...

”Älä tunne pahaa! Näetkö kaikki nuo ihmiset ympärillä?” (hän oli gesticulating paljon muita, kun hän otti minut syrjään ja sanoi sen - tuolloin olin työskennellyt työtä hänelle, ja halusi etukäteen minun palkka, jota en todellakaan halunnut kysyä häneltä, mutta minun piti!) ...

He ovat kaikki tehneet sen, hän meni sagely. Hehe.

Epäilin, että heillä oli, siksi olin kysynyt. Hehe.

Mutta joka tapauksessa - jos olet tekijä, joka olet monessa suhteessa, olen sanonut sen aiemmin, sanon sen uudelleen, teen mitä voin majoittaa sinut ystäväni, älä vain WHINE ja moan, sitä en voi seistä, PERIOD!)